GENERELT PERSONVERN I EU:
PÅ TIDE Å GJØRE NOE

Nye juridiske hensyn for sikkerhetseksperter


Det nye regelverket om generelt personvern i EU er snart en realitet, og en britisk studie rapporterer om at organisasjoner av ulike størrelser ikke er forberedt på de endringene som må utrettes for å følge regelverket. Denne forskningsrapporten har sett nærmere på kunnskapsnivået om dette blant britiske IT-beslutningstakere i dag og peker på hva organisasjoner kan gjøre for å forberede seg til den nye lovgivningen på best mulig måte.


Har din bedrift en prosess på plass for å varsle datatilsynet innen 72 timer?

Til tross for at Storbritannia har stemt for å forlate EU, vil det i realiteten være lite som vil endre seg med hensyn til databeskyttelse og personvern. For å handle fritt med verdens største enkeltmarked blir den britiske regjeringen nødt til å håndheve regelverket i tråd med den kommende forskriften. Budskapet er klart for britiske IT-sikkerhetseksperter: fortsett med samsvar i henhold til regelverket om generelt personvern.

Se forskningsrapporten (eng.) >>

Dette sier ekspertene


Endringene og hva de betyr


    Hvem gjelder forskriften for?

  • – Prosessen for melding av sikkerhetsbrudd
  • – Innvirkningen på IT-beslutningstaking
  • – Hvem trenger en sikkerhetsansvarlig?

Se film (eng.) >>
Forberedelser før den nye forskriften


    Slik kan man forberede seg til den nye forskriften

  • – Se på de viktigste områdene
  • – Bøter ved overtredelser
  • – Hvilke teknologier som bør vurderes

Se film (eng.) >>

La oss hjelpe deg i gang

Det kan være utfordrende for mange organisasjoner å få oversikt over denne komplekse forskriften, men det er nå det er "på tide å gjøre noe". Ta kontakt i dag, så hjelper vi deg i gang med nøkkeltrinnene for å oppnå samsvar
Nyheter og bloggerTo år og fortsatt aktuelt: Hvorfor IT-ledere må lære om EUs regelverk om generelt personvern nå (eng.)


Brexit: Alt går som vanlig mot samsvar i henhold til regelverket om generelt personvern til tross for beslutningen om å forlate EU (eng.)


På tide å gjøre noe: Europas nye personvernregime er nesten på plass (eng.)


Sikring av NHS (National Health Services): Slik kan vi ivareta personvern for pasienter før EUs regelverk om generelt personvern (eng.)