Skip to content

Sikkerhet for storbedrifter: maksimer forretningsverdien

Trend Micro Enterprise Security

Sikre din bedrift – fra nettsky til mobile enheter – med tilpasningsdyktig beskyttelse designet for å hjelpe deg å akselerere avkastningen på investert kapital i din virksomhet.

Finn riktig løsning nå 

Sikre bedriften i en tid i endring

Verden forandrer seg, og bedriftens sikkerhet må tilpasses for å ligge i forkant av nye utfordringer. Trend Micro tilbyr avanserte IT-sikkerhetsløsninger med fleksible installasjonsalternativer, inkludert maskinvare, programvare, virtuelt utstyr og tjenestebaserte løsninger (nettskybasert vert). Lær mer om hvordan hver av våre produktfamilier kan løse de mest presserende sikkerhetsutfordringer som dagens bedrifter står overfor. Enterprise Security Solutions Overview (PDF/engl.)


Hybrid Cloud Security
 

Trend Micro - den globale lederen innen nettsky- og virtualiseringssikkerhet - har løsninger for å sikre reisen til nettskyen, uansett hvilke plattformer og systemer du bruker.

  • Deep Security Platform
    Sørg for at nettskybaserte verter for data- og applikasjonsservere er beskyttet mot dagens avanserte trusler.
    Optimaliser beskyttelsen for fysiske, virtuelle og nettskybaserte servere, i tillegg til virtuelle skrivebord.

Network Defense

Målrettede angrep er tilpasset for å trenge inn i nettverket ditt med sosiale manipuleringstaktikker og nettrusler som overvinner standard sikkerhetstiltak. Beskyttelse mot målrettede angrep krever et tilpasset forsvar som er støttet av sikkerhet som er unikt tilpasset for å forsvare din organisasjon og dens unike datamiljø mot angripere.

User Protection
 

Forbrukerdrevet IT gir større produktivitet og en mer fleksibel mobil arbeidsstyrke. Men det eksponerer også dataene dine til alle usikrede aktiviteter som brukerne stadig deltar i med sine mange enheter.

Trend Micro hjelper deg endre sikkerhetsfokus fra enheter til brukerens aktiviteter – slik at fordelene med forbrukerdrevet teknologi ikke skal koste deg alt for dyrt.Forstå utfordringen, utnytt muligheten


Sosiale medier

Ta kontakt med oss om